Zmeň svoj život s Dobrým ránom a Norbi Update!

Zmeň svoj život s Dobrým ránom a Norbi Update!

Si to, čo ješ. Čo ješ, si ty. Ale si so sebou skutočne spokojný?

Poznáte to. Od pondelka držíme diétu. Vzdáme sa sladkých malinoviek, „preéčkovaných“ potravín, bielej múky, cukru, koláčov, mastných a vyprážaných jedál, ryže a budeme piť len vodu. Do stredy sa ako tak držíme. Vo štvrtok príde prvé nutkanie otvoriť si karamelovú „snikersku“ a s pomocou motivačných kníh, možno ako-tak odoláme. Avšak po štvrtku príde pohodový piatkový večer s priateľmi plný čipsov, slaných orieškov, červeného vína, alebo čohosi tvrdšieho a naša diéta sa razom ocitne v troskách. Odhodlanie dať sa do formy definitívne stroskotá po sobotnom „poopičnom“ stave, kedy sme schopní zjesť všetko čo nezje nás a nedeľná návšteva babky-pekárky, tiež nepridá nám na disciplíne. Napokon sa zmierime s faktom, že tento týždeň „to žiaľ nevydalo“, ale nevadí, "skúsime to opäť od pondelka". Všetko však mieri k jedinému. Sme naozaj presvedčení o tom, že čosi skutočne zmeniť chceme? Ide nám v tomto prípade o nás samých, alebo len o to, ako nás vidia ostatní? Chceme len zapôsobiť, získať krásnu figúru, aby sme sa páčili frajerovi v spodnom prádle a kamarátky aby na nás s obdivom pozerali zakaždým, keď sa húfne chystáme zaútočiť na nočné "puby", plné potenciálnych otcov našich detí? A muži? Chcete vyzerať dobre pre seba, alebo len pre potešenie cudzích očí žien v domnení, že vám niektorá z nich ukradne srdce? Nech nás už v tomto okamihu motivuje čokoľvek zo spomínaného, porozmýšľajme nad tým, či je naše presvedčenie naozaj dosť silné. Pravdou totiž je, že ak čosi nechceme zmeniť v prvom a prioritne pre seba, nikdy to naozaj nevýjde.

V okamihu, keď sa začnete počúvať a vaše odhodlanie naberie ten správny smer, prišiel ten správny čas čosi skutočne zmeniť. Chcete byť zdraví? Dobre. Chcete vyzerať lepšie? Dobre. Chcete sa páčiť sami sebe? Dobre. Všetko sa dá. V tomto prípade vám stačí len odhodlanie, pevná vôľa a disciplína. A práve s disciplínou vám v tomto okamihu môže pomôcť tím Dobrého rána a spoločnosť Norbi Update, vďaka ktorým bude vaša cesta za vytúženými cieľmi omnoho jednoduchšia a vo finále aj efektívnejšia.

Zmeň svoj život

Projekt Zmeň svoj život vznikol pre všetkých tých, ktorí snívajú najmä o dobrom pocite zo samých seba. Kompetentní preto z prihlásených divákov televízie JOJ vybrali dvoch adeptov, v tomto prípade jedného muža a jednu ženu, ktorí budú až do Vianoc bojovať, čo im budú sily stačiť, aby svoj cieľ dosiahli. Pod dozorom fitnes trénerov a špecialistov na stravu tak postupne zmenia nie len svoju celkovú vizáž a postavu, ale od základu zmenia i celý životný štýl. Ich strastiplnú cestu odhodlania môžete sledovať spolu s nami, pričom práve dvaja pre vás neznámi ľudia, môžu sa stať tým správnym motorom a podnetom, urobiť čosi aj pre seba. Zmeňte svoj život! Teraz máte príležitosť!

Lea a Richard idú do toho všetkými desiatimi! A vy budete môcť sledovať ako sa im darí, každú stredu v relácii Dobré ráno, tiež na našom webe dobrerano.joj.sk a tiež na portáli preženu.sk, kde budú súťažiaci uverejňovať aj svoje blogy, vďaka ktorým sa jednoduchšie vcítime do ich kože. Veríme, že to Riško s Leou zvládnu! A čo vy? Idete do toho?

Chcete vedieť, ako pokračuje Richardovo chudnutie?