Cesta za štíhlosťou a zdravím pokračuje: Norbi Update mení životy!

Richard a Lea bojujú s nadbytočnými kilami už druhý týždeň. Ako sa im vodí?

Všetci túžime po vysnívanej postave, štíhlom drieku, pevnom svalstve a idea o zdravom životnom štýle a nevyčerpateľnej zásobe energie nám často nedá spávať. Často je však zložité správne sa rozhodnúť a v návale povinností a starostí každodenného života, kladieme dôraz na veci menej dôležité v nádeji, že to bude dobré. Nič však nebude fungovať správne pokiaľ SEBA SAMÝCH nezačneme stavať prioritne na prvé miesto. Naše zdravie. Náš čas. Náš život. A základnými ingredienciami toho najšťastnejšieho života je okrem lásky samozrejme chuť pracovať na sebe a plniť si sny. V duchu hesla “cesta je cieľ”, sa na jednu takú výpravu vydali aj Richard s Leou. Ich druhý týždeň plný odhodlania, vlastného presvedčenia a viery byť zdravším a vo finále i šťastnejším človekom.

Aj vy môžete byť súčasťou ich premeny a nechať sa inšpirovať dvojicou neznámych ľudí, ktorých túžba po lepšom zajtrajšku donútila od základu zmeniť svoj život. Budete môcť sledovať ako sa im darí, každú stredu v relácii Dobré ráno, v rámci ktorého nám o svojej tohto týždňovej skúške porozprával cieľavedomý Leo. Pozrite si zostrih z Richardovho denníka na našom webe dobrerano.joj.sk alebo na portáli preženu.sk, kde budú súťažiaci tiež pravidelne uverejňovať aj svoje textové blogy. Tie aktuálne nájdete tu:

CHUDNUTIE pokračuje: Richarda čaká ťažká skúška, Lea vidí prvé zmeny!

Zmeň svoj život

Projekt Zmeň svoj život vznikol pre všetkých tých, ktorí snívajú najmä o dobrom pocite zo samých seba. Kompetentní preto z prihlásených divákov televízie JOJ vybrali dvoch adeptov, v tomto prípade jedného muža a jednu ženu, ktorí budú až do Vianoc bojovať, čo im budú sily stačiť, aby svoj cieľ dosiahli. Pod dozorom fitnes trénerov a špecialistov na stravu tak postupne zmenia nie len svoju celkovú vizáž a postavu, ale od základu zmenia i celý životný štýl. Ich strastiplnú cestu odhodlania môžete sledovať spolu s nami, pričom práve dvaja pre vás neznámi ľudia, môžu sa stať tým správnym motorom a podnetom, urobiť čosi aj pre seba. Zmeňte svoj život! Teraz máte príležitosť!

Zmeň svoj život s Dobrým ránom a Norbi Update

Zmeň svoj život! Ukážeme ti, že aj ty môžeš mať vysnívanú postavu

Lea a Richard sa pustili do boja: Ako zvládli prvý týždeň chudnutia?

Chudnutie pokračuje: Richarda čaká ťažká skúška, Lea vidí prvé zmeny