JOJ DANCE DAY s RIVERPARK DANCE SCHOOL 2014 je tu už zajtra!

Tanečná horúčka sobotného popoludnia sa nezadržateľne blíži! Si „ready“?

Hoci Slovensko sužujú mrákoty, tanečné leto sa u nás ešte len začína! Už túto sobotu, 23. 8. ožije bratislavské Dvořákovo námestie v rytme Dancebox, Commercial Hip Hop, Waacking, Reggaetonu či Latino Dance.

Najlepšia tanečná škola na Slovensku, River Park Dance School, v spolupráci s televíziou JOJ pripravila pre všetkých priaznivcov tanca päťhodinový tanečný maratón, v rámci ktorého sa priaznivci tanca budú môcť vlniť do rôznorodých rytmov pod vedením renomovaných tanečných lektorov nie len zo Slovenska. Hodinku vášnivej salsy napríklad, povedie uznávaný tanečník Johnson priamo z Kuby! Toho sme spolu s lektorkou salsy Nelou Juhošovou hostili i u nás v Dobrom ráne. Pozri ako to vyzerá na hodine pravej salsy a navnaď sa na tú správnu vlnu spolu s nami!

Okrem tanečníkov, čaká na Teba aj množstvo známych tvári a bohatý sprievodný program! Pre tento moment máme potvrdené mená ako herečka Peťa Bubeníková, víťaz šou X Factor Peter Bažík, ďalej Matej Vavra, či Zuzka Hassová, ktorá sa na pódiu objaví spolu so svojou electro - swingovou kapelou a celú akciu tiež odmoderuje. Príď si po poriadnu dávku pohybu, zábavy, zamakaj na sebe a zaži tanečnú horúčku sobotného popoludnia spolu s nami!

KEDY: 23.8.2014 od 14:00 hod

KDE: Nábrežie River Park

SYMBOLICKÉ VSTUPNÉ: 5€ platné na akýkoľvek počet tanečných hodín v rámci akcie Príď to roztočiť spolu s nami aj ty!

Príď to roztočiť spolu s nami!